Vegaanista texmex-ruokaa – the Frankful® way

Holy Moly! Vihdoinkin on kehitetty vegaanisia texmex-ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä.

Frankful® on kehittänyt ilmastofiksuja texmex-ruokia, jotka ovat vegaanisia, maukkaita ja täynnä hyväntahtoisuutta ilmastoa kohtaan.

Tarjoamme laajan valikoiman texmex-herkkuja huolella valikoiduilla ainesosilla ja pienellä ilmastojalanjäljellä. Kyseessä ovat 100-prosenttisesti vegaaniset herkut, jotka sekä maistuvat että tekevät hyvää!

Pakastettujen tortillan täytteiden joukosta löydät sekä vegaanista kasvisjauhista että juustoa. Meiltä löytyy myös markkinoiden ensimmäinen vegaaninen juustokastike! Se on yhtä täyteläinen ja maukas kuin perinteinen juustokastike, mutta sillä on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki. Maissilastumme raaka-aineena käytetään 100% ylijäänyttä tortillataikinaa. Tortillachipsit ovat ihanan rapeita – ja siksi niitä on mahdotonta maistaa vain yksi. Meiltä löytyy kaikki, mitä tarvitset maukkaalle texmex-aterialle.

Kokeile vegaanisia ja ilmastofiksuja texmex-ruokia heti seuraavissa tortillabileissäsi Frankfulin® tyyliin. Teet hyvää sekä makuhermoillesi että planeetallemme!

frankful-logo