
Minni Juuramon Tortillalasagne
Minni Juuramo kehitteli tortillalasagne reseptin, jossa lasagnelevyjen virkaa toimittaa tortillaletut ja johon voit hyödyntää edelliseltä aterialta ylijääneet perunat. Aterian kruunaa Frankfulin vegaaninen Chili Ch**se dippi. Kokeile tätä helppoa mutta maukasta arkiruokaa jo heti tänään!
Annosmäärä 2
Ainesosat
- 5 isoa keitettyä perunaa
- ½-1 tlk haluamiasi papuja
- tai vegaanista rouhetta (esim. nyhtis tai härkis)
- 1 sipuli
- 1 pss Frankful Organic Taco Spice -mausteseos
- 1 pkt Frankful Soft vehnätortilla
- 1 prk Frankful Taco Sauce
- 1 prk Frankful Chili Ch**se Dippiä
Koristeluun
- rucolaa
- tomaatteja
- pinjansiemeniä
Ohjeet
- Pilko keitetyt perunat paloiksi, ja paista ne öljyssäpannulla yhdessä papujen ja sipulin kanssa. Mausta seos Frankfulin Taco Spice-mausteseoksella.
- Levitä vuoan pohjalle ohuet kerrokset Frankfulin juustodippiä ja Taco Saucea, ja lisää niiden päälle ensimmäinen tortilla. Levitä siihen päälle kerros peruna-papuseosta, ja sen päälle taas kerrokset juustodippiä ja Taco Saucea. Aseta päälle taas tortilla, ja toista kerrostamista kunnes vuoka on täynnä.
- Paista vuokaa 200-225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes päälikerroksen juustokastike on saanut kullanruskean värin. Varo ettei päällimmäinen tortillalettu pala. Anna vuoan hieman jäähtyä, koristele ja nauti!
Maistuiko?Kokeile lisää Frankfulin upeita reseptejä!