tortillalasagne

Minni Juuramon Tortillalasagne

Minni Juuramo kehitteli tortillalasagne reseptin, jossa lasagnelevyjen virkaa toimittaa tortillaletut ja johon voit hyödyntää edelliseltä aterialta ylijääneet perunat. Aterian kruunaa Frankfulin vegaaninen Chili Ch**se dippi. Kokeile tätä helppoa mutta maukasta arkiruokaa jo heti tänään!
Annosmäärä 2

Ainesosat
  

Koristeluun

  • rucolaa
  • tomaatteja
  • pinjansiemeniä

Ohjeet
 

  • Pilko keitetyt perunat paloiksi, ja paista ne öljyssäpannulla yhdessä papujen ja sipulin kanssa. Mausta seos Frankfulin Taco Spice-mausteseoksella. 
  • Levitä vuoan pohjalle ohuet kerrokset Frankfulin juustodippiä ja Taco Saucea, ja lisää niiden päälle ensimmäinen tortilla. Levitä siihen päälle kerros peruna-papuseosta, ja sen päälle taas kerrokset juustodippiä ja Taco Saucea. Aseta päälle taas tortilla, ja toista kerrostamista kunnes vuoka on täynnä.
  • Paista vuokaa 200-225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes päälikerroksen juustokastike on saanut kullanruskean värin. Varo ettei päällimmäinen tortillalettu pala. Anna vuoan hieman jäähtyä, koristele ja nauti!
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!
frankful-logo