
Nacholautanen Chili Ch**se Dipillä
Tässä on sinulle täyteläinen, ihana nacholautanen, joka toimii loistavasti alkupalana, sormiruokana, osana illallispöydän tarjoiluja tai vaikka perjantai-illan herkkuna. Tämä kaunis väripommi tekee arjesta juhlaa! Ihania texmex-makuja ja päälle vielä tulinen ja kermainen Chili Ch**se Dip. Maistuu vähintään yhtä hyvältä, miltä näyttää – ja on hyväksi ympäristölle!
Valmisteluaika 20 mins
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 2 pss Frankful® Corn Tortilla Chips – Salted -lastuja
- 600 g vegaanista jauhelihaa
- 2 pkt Frankful® Organic Taco Spice -mausteseosta
- 2 sipulia (pilkottuna)
- 2 retiisiä (ohuina viipaleina)
- 200 g maissia
- 4 dl vegaanista creme fraichea
- 1 prk Vegan Chili Ch**se Dip -kastiketta
- 240 g vegaanista juustoraastetta
- 2 kpl chiliä
- 200 g marinoitua punasipulia
- tuoretta korianteria
- 10 kpl jalapenoa
Ohjeet
- Paista vegaaninen jauheliha (tai haluamasi kasviproteiini) ja sipuli öljyssä paistinpannulla ja lisää tacomausteseos.
- Levitä Nacho Chipsit lautaselle ja lisää vegaaninen jauheliha päälle.
- Sirottele vegaanista creme fraichea ja Chili Ch**se Dippiä sekoituksen päälle ja viimeistele juustoraasteella, chilillä, maissilla, retiisillä, punasipulilla, jalapenolla ja korianterilla.
Maistuiko?Kokeile lisää Frankfulin upeita reseptejä!